Breaking News

Միջոց թունավորման ժամանակ

 

100 գրամ աղացած հազարատերևուկին ավելացնել 1 լիտր կաթ, թողնել 24 ժամ, խմել բոլոր տեսակի թունավորման ժամանակ:

 

մոշենու տերևներից պատրաստված եփուկը օգտագործում են սննդային թունավորման ժամանակ:

 

ճգ մանրացված տերևները լցնում են 1 բաժակ տաք ջրի մեջ, թողնում 3 ժամ: Ընդունում են ½ բաժակ 4 անգամ օրվա մեջ, ճաշից 20 րոպե առաջ:

 

Check Also

Հայաստանում մեկ օրում հաստատվել է Covid-19-ի 21 դեպք. մահացել է 3 մարդ

Հայաստանում մարտի 21-ի ժամը 11:00-ի դրությամբ հաստատվել է կորոնավիրուսային հիվանդության ընդհանուր 422 հազար 328 դեպք, …