Breaking News

Այս մթերքները առաջացնում են քրտինքի տհաճ հոտ

Տավարի միս   Տավարի միսը դժվար է մարսկվում և երկար ժամանակ մնում է ստամոքսում։ Մոտ 2 ժամ անց արդեն փոխվում է մարմնի հոտը։

Կարրի և սխտոր   Այս մթեքրները մարսվելու ընթացքում արտադրում են ծծումբ պարունակող գազեր, որոնք ունակ են փոխել քրտինիքի հոտը։

Կաղամբի տարբեր տեսակներ   Բրոկոլին, սովրական կաղամբը և նույնիսկ ցաղկակաղամբը իր մեջ պարունակում են մեծ քանակությամբ ծծումբ, որը և դառնում է ուժեղ քրտինիք հետի պատճառ։

 

Check Also

Կինը գեղեցկության սրահին դատի է տվել և ստացել 271 հազար դոլար փոխհատուցում

Հնդկաստանում կինը վատ սանրվածքի համար դատի է տվել վարսավիրանոցին և այժմ 271.000 դոլար փոխհատուցում է …