Breaking News

Համեղ և օգտակար թթու լավաշի բաղադրատոմս։ Պատրաստեք այս եղանակով և վայելեք ձմռանը ամրան համը

1 բաժակ շաքարավազ,

4 բաժակ ցանկացած հատապտուղ

Պատրաստման եղանակը   Հատապտուղները լցնել ջեռոցի տավայի վրա, ջեռոցը տաքացնել 90 աստիճան և դնել ջեռոցում 2-3 ժամ։ Քամել հատապտուղները և քամել հեղուկը։ Ստացված զանգվածը քցել հարթ զանգվածի վրա, շերտը պետք է լինի 3 սմ -ից ոչ ավել։

Թավան դնել ջեռոց, այս անգամ միացնել 60 աստիճան և պահել մի քանի ժամ, մինչև ամբողջովին չորանա։ Չորացած շերտի վրա քսել նոր շերտ և նորից չորացնել։ Շերտերը պետք է լինեն 3-5 հատ։

Check Also

Կինը գեղեցկության սրահին դատի է տվել և ստացել 271 հազար դոլար փոխհատուցում

Հնդկաստանում կինը վատ սանրվածքի համար դատի է տվել վարսավիրանոցին և այժմ 271.000 դոլար փոխհատուցում է …