Breaking News

Միս խաշելուց հարկավոր է կիրառել մի քանի գաղտնիք…

Միս խաշելուց հարկավոր է մի քանի գաղտնիք կիրառել որպեսզի այն շատ համեղ և կարևորը փափուկ ստացվի։Հաճախ երբ տավարի միս ենք խաշում,նույնիսկ երկար ժամանակ միևնույն է այն շատ պինդ է ստացվում և հեշտ չի ծամվում։ Այստեղ ոչ թե միսն է վատ որակի այլ սխալ ենք այն եփում։ Միսը պետք է խաշենք սառը ջրով։

Հանկարծ գոլ ջրի մեջ չլցնեք նոր կրակին դնեք, պետք է սառը ջրով սկսել։ Եվ շատ կարևոր է նաև, որ կրակը ուժեղ լինի։ Շատերը մտածում են մարմանդ կրակի վրա եփելն է ճիշտ բայց այդպես չէ։Մարմանդ կրակով եփելիս ապուրն է համեղ ստացվում բայց միսը ոչ։Իսկ ուժեղ կրակի վրա թե միսը թե ապուրը հիանալի են ստացվում։Նաև ևս մեկ կարևոր հանգամանք աղը ավելացրեք միսը պատրաստ լինելուց 35 րոպե առաջ :  Ինչպես խաշել հավի միսը որպեսզի հիանալի խաշլամա ստացվի։ Ջուրը շատ չնչին պետք է լինի, դրա փոխարեն կիրառել բանջարեղեն ըստ ճաշակի։

 

Check Also

Կինը գեղեցկության սրահին դատի է տվել և ստացել 271 հազար դոլար փոխհատուցում

Հնդկաստանում կինը վատ սանրվածքի համար դատի է տվել վարսավիրանոցին և այժմ 271.000 դոլար փոխհատուցում է …