Breaking News

Միջոց թունավորման ժամանակ

1.100 գրամ աղացած հազարատերևուկին ավելացնել 1 լիտր կաթ, թողնել 24 ժամ, խմել բոլոր տեսակի թունավորման ժամանակ:

  1. մոշենու տերևներից պատրաստված եփուկը օգտագործում են սննդային թունավորման ժամանակ:

1 ճգ մանրացված տերևները լցնում են 1 բաժակ տաք ջրի մեջ, թողնում 3 ժամ: Ընդունում են ½ բաժակ 4 անգամ օրվա մեջ, ճաշից 20 րոպե առաջ:

Check Also

Մոռացեք կշեռքի մասին. 6 կարծրատիպային սխալներ նիհարելու ճանապարհին

Դուք ժամերով քրտնում եք մարզասրահում, սահմանափակում եք սննդի չափաբաժինը, բայց այդպես էլ ոչինչ չի՞ ստացվում: …