Breaking News

Ո՞ր մրգերն ու բանջարեղենն են օգնում դադարեցնել կնոջ կտրուկ ծերացումը 50 տարեկանից հետո

Ի՞նչ կանոնների եք հետևում աղցան պատրաստելիս: Սննդաբանները խորհուրդ են տալիս օգտագործել գունավոր բանջարեղեն՝ ծիածան ստանալու համար: Այդպիսի աղցանը ոչ միայն գեղեցիկ է, այլև զգալիորեն ավելի օգտակար հատկանիշներ ունի: Վիտամինային ներուժը կախված է բանջարեղենի կամ մրգի գույնից: Իմանալով դրանց առանձնահատկությունները՝ կարող եք բազմազան դարձնել ձեր սննդակարգը և միաժամանակ բարելավել առողջությունը:

 

168.am

Check Also

Մոռացեք կշեռքի մասին. 6 կարծրատիպային սխալներ նիհարելու ճանապարհին

Դուք ժամերով քրտնում եք մարզասրահում, սահմանափակում եք սննդի չափաբաժինը, բայց այդպես էլ ոչինչ չի՞ ստացվում: …